Geslaagde dag teamontwikkeling voor Inreda Diabetic

teaminzicht inzicht en beleven

Vlak voor de zomervakantie verzorgden Matthieu Beunders en Iwan Nijkamp van Teaminzicht in samenwerking met Maurice Heijnen van Mountainbikeclinics.com een hele dag teamontwikkeling voor Inreda Diabetic in Goor. Inreda had deze dag als hoofdprijs gewonnen met het snelste bedrijventeam bij de estafette van de Kastelenloop Diepenheim 2018.

Lees meer

Team Inreda Diabetic winnaar bedrijventeam estafette Kastelenloop 2018

 team inreda diabetic

Matthieu Beunders(l) en Iwan Nijkamp(r) van Teaminzicht overhandigen de prijzen aan de sportieve mendewerkers van Inreda Diabetic. vlnr: Niels Middelhuis, Olaf van Straaten, Dennis de Freytas en Caroline Gorter

Het team van Inreda Diabetic uit Goor is winnaar geworden van de bedrijventeam estafette van de Kastelenloop Diepenheim 2018. Het team pakte daarmee de hoofdprijs voor de bedrijven, één dag teamontwikkeling voor 6 personen beschikbaar gesteld door TeamINzicht in samenwerking met Mountainbikeclinics.com. Vanochtend werden de grote wisselbeker en de voucher officieel overhandigd aan de mensen van Inreda Diabetic.

Lees meer

Win samen met je collega's een dag teamontwikkeling

kastelenloop 2018

Win jij samen met je collega's een 1-daagse Teamontwikkeling voor 6 personen?

TeamINzicht.nl is in 2018 opnieuw hoofdsponsor van de Bedrijventeam estafette van de Kastelenloop Diepenheim. Ben jij sportief, zijn je collega's dat ook? Schrijf je dan nu in voor de Bedrijven Teamestafette van de Kastelenloop Diepenheim op 15 april 2018 en WIN een volledig verzorgde dag teamontwikkeling inclusief mountainbikeclinic voor 6 collega's.

Lees meer

Geslaagde dag TeamINzicht

team hvtZe wonnen als team de Kastelenloop 2017, en verdienden daarmee een dag TeamINzicht. De reacties tijdens en na deze beleving afgelopen vrijdag waren erg positief. Dank voor jullie enthousiasme team Gemeente Hof van Twente!

 

Eerste team Gemeente Hof van Twente winnaar TeamINzicht in action

team hof van twente 1
vlnr: Iwan Nijkamp, Jarno van Dam, Michiel Kamst, Pim Braamhaar en Matthieu Beunders

Het eerste team van de Gemeente Hof van Twente is winnaar geworden van de TeamINzicht backdraft training voor 6 personen, één van de hoofdprijzen van de Kastelenloop Diepenheim. Het team bestaande uit Pim Braamhaar, Michiel Kamst en Jarno van Dam won tijdens de Kastelenloop bij de bedrijventeams in een tijd van 1:43:15. De winst bij de bedrijventeams kwam voor de mannen als een grote verrassing.

Lees meer

  • 1
  • 2

Teaminzicht Contact

Klavermaten 65-6
7472 DD Goor
T. 06 - 523 261 47

KvK 08113144
BTW-ID NL001650694B56

Teaminzicht Programma's

Voor teams

Individuele deelname

Teaminzicht Partners

  • IN Talenten Verbinden
  • Jungian Type Academy
  • Progress to Go
  • Mountainbikeclinics.com

Inloggen gebruikers