Skip to main content

Maurice Heijnen - Mountainbikeclinics.com

maurice heijnenMaurice Heijnen, eigenaar van mountainbikeclinics.com verzorgt de MTB clinics voor TeamINzicht. In 2012 leerde Iwan Nijkamp Maurice kennen als begeleider tijdens het Cape Argus wielerevenement in Zuid Afrika. Het werd het begin van de samenwerking.

In maart 2013 is Maurice Heijnen gestart met zijn bedrijf Mountainbikeclinics.com, na het behalen van zijn officiele NTFU diploma MTB 2 instructeur. Naast het geven van mountainbikeclinics is Maurice werkzaam als accountmanager bij Merida Bikes in Apeldoorn. Iedere maandag verzorgt hij alle testrides voor Merida dealers en consumenten in het MEC (Merida Experience Centre). Aan kennis en ervaring ontbreekt het zeker niet. Daarnaast is er door Maurice veel ervaring opgedaan tijdens diverse groeps-reizen o.a. in Zuid-Afrika, Oostenrijk en Spanje.

Na 25 jaar wedstrijden in binnen en buitenland te hebben gereden was het nu tijd om de ervaring en de beleving van de sport over te brengen aan enthousiaste fietsers op een veilige en verantwoorde manier.

maurice heijnen backdraft

Teaminzicht Contact

Voor meer informatie, vragen of opmerkingen neemt u contact op met Iwan Nijkamp T. 06 -523 261 47 iwan@intalentenverbinden.nl